Filtre / uleiuri

Mediile de filtrare sunt fabricate din hârtie de filtru specială bazată pe fibre de celuloză, pentru o filtrare eficientă a uleiului şi pentru asigurarea unei bune păstrări a calităţilor sale pe durata exploatării. Destul de des, mediile de filtrare sunt protejate din exterior cu hârtie perforată sau chiar cu o plasă metalică. Aceste carcase, în afară de protejarea pliurilor de deteriorarea mecanică, fac de asemenea ca mediul de filtrare să fie rigid, prevenind astfel deformările şi lipirea pliurilor. Costurile mari de utilizare şi aplicarea materialelor adecvate pentru protejarea mediului înconjurător au dus la înlocuirea acestor modele cu cartuşele „ECO”, care nu conţin părţi metalice.

Oferim filtre din orice categorie si uleiuri: hydraulic, ulei de motor, ulei pentru cutii şi reductoare, ulei de transmisie automata, ulei de transmisie hydraulic.

Filtrele de ulei au diferite forme şi în funcţie de tipul motorului pot varia semnificativ în ceea ce priveşte construcţia şi principiul de operare.